Egy őszinte orvosi blog!

Mi a panasz?

Ki vagyok én?

2018. november 11. - Dr. Pukoli Dániel

10407386_481865991972738_3483657957956095419_n.jpgSzia!

Dr. Pukoli Dániel vagyok, végzettségemet tekintve orvos vagyok, jelenleg ph.d hallgatóként és neurológus szakorvos jelöltként dolgozom. Gyerekkorom óta érdekelnek a tudományok, különösen az orvostudomány. Az egyetem elvégzése után még 2 évig nem vettem részt az orvosi ügyeleti rendszerben, csak osztályos orvosként dolgoztam, hogy minél több tapasztalatot gyűjthessek, felügyelet mellett. 2016-ban kezdtem el ügyelni több vidéki településen, legtöbbször kijárós orvosként. Ez azt jelentette, hogy ha jött telefonon keresztül a hívás, hogy menni kell, akkor autóba ültünk és kimentünk a beteghez, hogy meggyógyítsuk. 

Volt részem drámákban: vezettem már le szülést mentő gépkocsiban, újraélesztettem -10 fokban és sajnos előfordult olyan is, hogy láttam embereket összeroppani egy halálhír közlése kapcsán. Ez idő alatt rengeteg beteget vizsgáltam meg, ezáltal sok tapasztalatot gyűjtöttem a kórházon kívüli betegellátással kapcsolatban. 

Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy érthető formában bemutassam a mai magyar, egészségügyi helyzetet a mindennapi betegellátásból vett eseteken keresztül. A bejegyzéseket úgy írom meg, hogy több esetet összegyúrok egy történetbe!

Ha érdekelnek történeteim, érdemes követned és lájkolnod a facebook oldalamat is, hiszen egy új poszt megírása esetén azonnal értesülsz róluk.